Social media :

Aanmelden

Huisartsenpraktijken – ZZP’ers – Masterclass

General practitioner working on computer

Selectie en opleidingen in de eerstelijnszorg

Aan de selectie gaat onder andere een Zoom meeting vooraf, daarna bepalen samen je specifeke vaardigheden. Wil een kandidaat zich eerst verdiepen in het zelfstandig ondernemerschap, dan bieden wij kosteloos een vakinhoudelijke masterclass; op zaterdag is er een 4 uur durende stoomcursus zzp’er. Alle administratieve zaken komen aan bod zodat de kandidaat optimaal voorbereid aan zijn of haar nieuwe carrière kan beginnen. Daarnaast bieden wij onze mensen de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen. Daarvoor bestaan verschillende interne cursussen en opleidingen.

Kosten

De kosten voor bemiddeling in de zorg (link) worden meestal per uur in rekening gebracht. Vaak gaat het om een vast bedrag of een vast percentage van het tarief waarvoor de zzp’er werkt. Gemiddeld gaat het om € 4,50 per uur exclusief BTW. Bij een 32 urige werkweek gaat het dan al snel om € 576,- Niet bij ons. Door je bij Care Network aan te sluiten betaal je als huisarts € 55,- per maand, het maandelijks tarief voor assistenten is € 30,- ongeacht de gewerkte uren. Het abonnement verleent je onbeperkt toegang tot het (online) netwerk van Care Network.

Bij interesse of vragen komen we graag een en ander demonstreren; dat kwartiertje van je tijd verdien je dubbel en dwars terug.

General Practitioner Talking to Patient
Het process

Om aan te melden bij Care Network moet u een aantal stappen doorlopen

Doordat Care Network zich richt op professionals en zich daarmee onderscheidt van de rest kan niet iedereen een account aanmaken daarom hebben we nog wat informatie nodig voor we verder kunnen.

01

Ga naar de pagina contact om je aan te melden.

Je kunt je makkelijk aanmelden door te navigeren naar de contact pagina. En het formulier in te vullen.

02

Je ontvangt een mail met de overeenkomst en de voorwaarden.

Nadat we u geschikt hebben gesteld ontvangt u een mail met daarin de overeenkomst en de voorwaardes.

03

Na een oriënterend gesprek kun je beginnen met het aannemen of plaatsen van diensten.

Nadat u de stappen zorgvuldig heeft doorgelopen en we u geschikt hebben gesteld kunnen je beginnen met het aannemen en/of plaatsen van diensten!